About

  • Ervaar de kracht van de Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: นวดแผนโบราณ) antieke massage stijl op uw lichaam

    Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Veel van de kennis van de massage ging echter verloren bij de vernietiging van de oude Thaise hoofdstad, Ayuthaya in 1767.

  • Hotstone Massage

    Hotstone is een unieke ervaring door de warmte en de druk van de stenen. Hotstone is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen van rond de 45 graden. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde Hotstone’s.Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbeding hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen dan ook dat ze gevormd zijn door 4 elementen: aarde, wind, water en vuur. Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden. De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en zij hebben een sterke magnetische kracht die een nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

© Copyright m.dam © 2018 All rights reserved